Monday, July 13, 2009

Anders stopt Bol.com even met falen

Ik heb een haat liefde relatie met bol.com. Aan de ene kant heb ik altijd netjes mijn boeken binnen gekregen en zijn de redelijk goed met mij voorzien van informatie of (en wanneer) iets verzonden is of niet. Ook kan ik vrij goed vinden wat ik zoek. (Al zijn ze soms wat traag met nieuwe boeken, vooral amerikaanse)

Maar aan de andere kant ben ik nu al 2 keer mijn met-moeite-bij-elkaar-gezochte verlanglijst "kwijt" geraakt. Daarnaast ben ik een tijd lang niet in staat geweest te kunnen betalen waarna ik na mail verkeer tussen support maar uit wanhoop een nieuwe account ben begonnen.

FAIL.

Anyway!

Wat bol niet lijkt te begrijpen is dat die verlanglijst een van de belangrijkste dingen is die mij (en ongetwijfeld meer bezoekers) op de site terug brengt. Het is mijn "deze-boeken-moet-ik-nog-kopen" lijst. 30 potentiele verkopen. 30 x centen.

Elke keer als iemand zegt "dude dit boek is de shit" dan gaat het op mijn lijst op bol.com. Vele uren heb ik besteed aan het samenstellen van deze lijst.

En dan .. POOF! .. gone.

De verlanglijst zouden ze tot bloedens toe moeten bewaken. Niet alleen ben ik nu mijn lijst kwijt, maar er stonden ook een hoop boeken op die ik nu niet meer weet en waarvan de kans klein is dat ik ze nu uberhaupt nog zal kopen.

Oh, en mocht bol dit lezen, een publieke link naar mijn verlanglijst zou ook niet gek zijn. Neem een voorbeeld aan hoe Amazon dit doet: http://www.amazon.com/gp/registry/279U1VODBYTYJ of het feit dat je je wishlist op je eigen site kan plaatsen. Ook niet gek no?

k thnx bai

1 comment:

Thimon said...

Laat ik nou een goede vriend (software engineer) hebben die Bol als klant heeft. Ik geef hem je verlanglijst.