Mijn naam is Martijn

Ik ben een traumabewuste kinkvriendelijke somatic Sekscoach en Seksuologisch lichaamswerker en bied 1-op-1 sessies waarin we alle aspecten van jouw seksualiteit onderzoeken. Werkend van ‘dingen-die-vastzitten’ naar ‘mijn-diepste-verlangens’. Ik concentreer me op de ervaring in het moment, in het lichaam. Het is een praktische benadering van sekstherapie in een veilige ruimte zonder relationele banden.

Iedereen is welkom om met mij samen te werken, ongeacht gender, geloof of seksuele voorkeuren.

Geinteresseerd? Klik hier een vrijblijvende kennismaking.

Shibari & connective bondage

Naast coaching ben ik ook actief in de Shibari en bondage wereld. Met shibari kan ik mijn achtergrond van lichaamswerk, tantra en mindfulness mixen met het knopen. 

Het is voor mij een manier om mezelf en iemand anders echt te leren kennen. Waar ik aan de slag ga met vragen als: Durf ik echt de leiding te nemen? Kan ik me echt overgeven? Wat laat ik van mezelf zien? Wat durf ik te laten zien? 

Mocht je interesse in hebben, dan zijn er een aantal plekken waar je mij kunt vinden:

Ik beschikbaar voor prive-les, Ook geschikt voor als je het knopen wilt leren, maar het te spannend vind om dit met een groep te doen.

Ik host een Rope Jam bij Freedive in Utrecht. Een open avond om mensen te ontmoeten, om te oefenen of te spelen.

Ook geef ik een aantal keer per jaar de Rope Journey. Dit is een beginnerscursus waarbij je in drie avonden de basis van het knopen leert.

"Hele fijne intro in touw, met de basis veiligheidsdingen, handigheidjes en enkele basisknopen. En vervolgens aandacht voor het spel en de intentie die je erin kan leggen. Best wel volledig gewoon. En dan gegeven door Martijn en Lisa, die er zichtbaar heel veel lol in hebben en een chille sfeer neerzetten. Heel leuk!"

-- Een deelnemer van de Rope Journey


Agenda

Hieronder een overzicht van de events die ik organiseer en host.

  • 15-17 maart, Sensuele Expeditie - Heij en Boeicop
    • https://hipsy.nl/event/32869-freedive-weekend-de-sensuele-expeditie
    • Heb je al (enige) ervaring met tantra en s*kspositieve spaces, en wil je wat meer het diepe in duiken, dan is dit weekend voor jou! Verwacht speelsheid, experimenteren, verbinding, avontuur & juicyness. Met zowel lijfelijke als prikkelende oefeningen dagen we je uit om je verlangens te volgen en je grenzen te onderzoeken.
  • 21 maart, Freedive: Rope Jam - Utrecht
    • https://hipsy.nl/event/32822-freedive-rope-jam
    • Voor de Shibari enthousiasteling onder ons. Een avond om te oefenen, te spelen en/of met gelijkgestemde te hangen. De perfecte gelegenheid om fancy technieken te oefenen of lekker ongedwongen wat aan te modderen.
  • 23 maart, Freedive: Juice Bar XL - Utrecht
    • https://hipsy.nl/event/39134-freedive-juice-bar-xl
    • Een extra lange versie van de Juice Bar. Een middag en avond om op een ontspannen manier met andere liefhebbers van dit genre samen te komen, te avonturieren en te ontdekken. Het is voor ervaren spelers die zin hebben om op een chille ongedwongen manier elkaar te ontmoeten en voor mensen die het hele sensuele en sekspositieve wereldje wel interessant vinden, en nog even willen aftasten of het wel echt iets voor ze is. 
  • 24 april, Embodiment Circle - Delft
  • 7-11 augustus, Freedive: Chateau Erotique - Frankrijk
    • https://hipsy.nl/event/31849-freedive-chateau-erotique
    • Leven als de goden! Dat doen we deze zomer in een heus kasteel in Frankrijk (vlakbij Grandpré). Vijf dagen lang dompelen we ons onder in een sensueel avontuur waarin je je eigen stroom mag volgen en elkaar kunt ontmoeten in vrijheid. Het is een plek waar expressie van seksualiteit geheel de ruimte krijgt.
      • Goed om te weten: Chateau Erotique wordt nu voor het derde jaar georganiseerd. Het is een meerdaags sekspositieve evenement en vereist daardoor specifieke motivatie en ervaring. Vanwege de aard van het evenement zijn we extra zorgvuldig in de selectie van de mensen met wie we op avontuur gaan.

Overige events waar ik bij betrokken ben:

  • 30 maart, Play Mansion - Breukelen
    • https://hipsy.nl/event/38031-playmansion
    • Providing Shibari introduction sessions at the Play Mansion: A play party as playful, deep, juicy and sweet as you’ve come to expect from us, now an extravagant edition.